Menu Sluiten

Lijsten

In onze lijstenmakerij en showroom vind u een ruime keus in aluminium en houten lijsten voor elk interieur, van klassiek tot modern. Er is keus uit ruim 1000 profielen in allerlei kleuren, maten en afwerking, zo is er voor elk kunstwerk een geschikte lijst. Kom langs in onze winkel voor vrijblijvend advies.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Baklijsten


Wij hebben een zeer uitgebreide collectie baklijsten.

Een baklijst is een sponningloze lijst waarin het schilderij, meestal op canvas of op een paneel, met een ruimte eromheen gemonteerd wordt voor een zwevend effect.

Naast de traditionele zwarte baklijsten zijn er diverse nieuwe kleuren en maten. Er zijn baklijsten met een chique goud of zilver folie-afwerking, rustieke houten baklijsten en baklijsten met een vlakke afwerking.

Hieronder enkele voorbeelden:


Spieramen

Laat uw canvas professioneel opspannen door de lijstenmaker. Spieramen zijn verkrijgbaar in standaard maten of op maat gemaakt, met of zonder kruislatten. Kruislatten worden toegevoegd afhankelijk van de grootte van het doek. Na het opspannen kan het doek ingelijst worden in een lijst met sponning of in een baklijst.


Wissellijsten

Wij hebben een ruime keus standaard maat aluminium wissellijsten. Voorzien van standaard glas en eenvoudig te openen achterwand met ophangdraad. In de kleuren zwart, zilver, titaan. Maten verkrijgbaar vanaf 13 x 18 t/m 84.1 x 118.9. Enkele voorbeelden:


Spiegels

U kunt bij ons terecht voor facet spiegels op maat. Los of mooi ingelijst in bijvoorbeeld een klassieke Barok stijl lijst voor een chique uitstraling in elk interieur.